DUTCH

Triggers
Tothier En Nu Verder

Koos Groenewoud: “Nieuw Leiderschap 2 ‘Slechte gewoontes van leiders”

Deze serie video’s geeft informatie over verschillende onderdelen die met Nieuw Leiderschap te maken hebben. In iedere video licht Koos Groenewoud een ander onderdeel toe.

Koos Groenewoud: “TRIGGERS”

Recensie “TRIGGERS” van Marshall Goldsmith, met Mark Reiter en Pieter ter Kuile. Hoe je gedrag voorgoed verandert en wordt wie je wilt zijn.


Ben Tiggelaar: Goldsmith

Intermediair Hoeveel procent van je gesprekstijd gebruik je vooral om te laten merken aan anderen hoe goed en hoe slim jijzelf bent? Ik voel me een beetje betrapt.

Carriere: ‘Medelijden is ongepast’

Elsevier Managementgoeroe Marshall Goldsmith leert leiders om beter naar hun ondergeschikten te luisteren. ‘Dat is in hun eigen belang’

Dat CEO’s beter worden ligt niet aan mij

Management Scope Marshall Goldsmith is een van de succesvolste coaches ter wereld. Hij helpt CEO’s om beter te worden in de ogen van hun collega’s. “Wat ik doe is heel eenvoudig, maar het is niet gemakkelijk.”

Dit leer ik de ceo: doe alsof je geïnteresseerd bent. Nee, dat is niet nep.

Het Financieele Dagblad De Amerikaan MarshallGoldsmith is wereldwijd een veelgevraagd leiderschapscoach. Zijn aanpak is onorthodox en hij schuwt de controverse niet. ‘Het leven van een ceo is vooral saai. Maar je mag nóóit verzaken!’

Hofnar van de directiekamer

Financieele Dagblad In zijn nieuwste boek, Tot hier en nu verder!, legt Goldsmith uit dat succes verblindt. Succesvolle mensen denken dat ze zo zijn geworden omdat ze zich op een bepaalde manier gedragen. Ze zullen dus niet geneigd zijn hun gedrag te veranderen. Ze moeten zich realiseren dat ze succesvol zijn, dankzij maar ook ondanks bepaalde eigenschappen.

Hulp voor de ongeduldige en overactieve CEO

Financieele Dagblad Een leider moet mondiaal denken, maar de wereld verandert zo snel dat hij nooit alleen het antwoord kan hebben. Hij moet daarom dilemma’s delen met zijn omgeving en collega’s uitdagen hem te helpen. Een CEO moet daarom veel meer menselijke vaardigheden bezitten dan dertig jaar geleden. De mensfactor is te lang veronachtzaamd.

Interview Marshall Goldsmith, leiderschapsdenker

Financieele Dagblad De Amerikaan Marshall Goldsmith is wereldwijd een veel gevraagd leiderschapscoach. Zijn aanpak is onorthodox en hij schuwt de controverse niet. ‘Het leven van een ceo is vooral saai. Maar je mag nooit verzaken!

De man die CEOs verandert

Management Team Na zijn doorbraak met de bestseller What Got You Here Won’t Get You There uit 2007 is Marshall Goldsmith, 61 jaar, een rijzende ster. Een gesprek over zijn core business: coaching. “Het is makkelijk jezelf voor de gek te houden.”

Marshall Goldsmith depanneert de Amerikaanse CEO

Bizz Magazine Zijn nieuwste boek over hoe een succesvol manager nog beter kan worden is een absolute hit in de VS. De lezers van Soundview verkozen zopas en met veel voorsprong Tot Hier en Nu Verder! tot het beste business boek van het jaar.

Marshall Goldsmith: ‘Van feedback word je beter’

MIT Management Team

Moed, nederigheid en discipline. Iedereen met die eigenschappen kan zichzelf verbeteren.

Nog succesvoller door minder te winnen

Volkskrant Banen Koppige mensen. Wat dat betreft zit ik goed in Nederland. Hij geeft een workshop aan managers van onder andere Heineken en Philips ter gelegenheid van de uitgave van het boek Tot Hier en Nu Verder.

‘Onze omgeving zweert voortdurend tegen ons samen’

Managementboek Interview in Managementboek door Jeroen Ansink op 23 september 2015. Translation by Pieter ter Kuile.

Succesvol leiderschap

Financieele Dagblad

Inspirerende videoworkshop van managementgoeroe Marshall Goldsmith.

“Tot Hier en Nu Verder!” – Boekrecensie

Dominique Haijtema Marshall Goldsmith schreef een vermakelijk en toegankelijk boek over diverse valkuilen op weg naar de top. Verder is het een aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen en ten onrechte denkt dat er niets meer te verbeteren valt.

Van hippie tot excellente coach

Manager & Literatuur Managementcoach Marshall Goldsmith wordt op handen gedragen. Zijn nieuwste boek is in 22 landen een doorslaand succes. Lezers halen er niet alleen wijsheid uit om een betere professional te worden, ook leren ze hoe ze hun privéleven kunnen verbeteren.

Van management naar (nieuw) leiderschap

Blog Koos Groenewoud – AAA (Triple A) In 2008 was ik te gast bij een Focus Conferences seminar van John Kotter, Harvard professor, de meest prominente veranderingsgoeroe van de wereld en auteur van “Onze ijsberg smelt – succesvol veranderen in moeilijke omstandigheden” en “A sense of urgency”…

Workshop ‘TOT HIER EN NU VERDER!’

Management Team Dit is ‘TOT HIER – EN NU VERDER!’, een exclusieve workshop van Marshall Goldsmith voor stuk voor stuk in krijtstreep gestoken hot shots uit het bedrijfsleven. Hij plaatst one-liners als welgemikte vuistslagen tussen hun ogen. Goldsmith laat hen allerlei communicatieve oefeningen doen. Hij krijgt een dikke tien. Wat een HELD!

explore the site

Divider

Learn more about Marshall, one of theTop Ten Business Thinkers in the World and the top-rated executive coach.

Marshall Goldsmith’s new book offers practical advice that will help you lead a more fulfilling and satisfying life.

Get started by exploring all the free resources Marshall offers like tools, articles, podcast and videos.